Προκήρυξη 2018-19 – Έναρξη υποβολής αιτήσεων

Στο πλαίσιο του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μαθηματική Χρηματοοικονομική και Ανάλυση Κινδύνου» (Mathematical Finance and Risk Analysis) που οργανώνει και λειτουργεί το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του ΕΚΠΑ, καλούνται οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν αίτηση για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019.

Στο ΠΜΣ γίνονται δεκτοί, κατόπιν επιλογής, κάτοχοι τίτλου οικονομικών, θετικών επιστημών ή πολυτεχνικών τμημάτων του Α΄ κύκλου σπουδών ΑΕΙ της ημεδαπής ή ομοταγών, αναγνωρισμένων από τον ΔΟΑΤΑΠ, ιδρυμάτων της αλλοδαπής.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία word ή pdf) στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως την Παρακευή, 14 Σεπτεμβρίου 2018.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε

•    δείτε την προκήρυξη και το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας

•    επικοινωνήστε στο e-mail του ΠΜΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 368 9813.

©2024 MSc in Quantitative Investing