Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων Υποψηφίων Φοιτητών για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ποσοτική Επενδυτική» του Τμήματος Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών ανακοινώνει την έναρξη ηλεκτρονικής υποβολής αιτήσεων υποψηφίων για το Ακαδημαϊκό Έτος 2021-22

Το Πρόγραμμα δέχεται αιτήσεις υποψηφίων φοιτητών για την κάλυψη συνολικά πενήντα (50) θέσεων για τις ακόλουθες δύο ειδικεύσεις που προσφέρει: 

  • Μαθηματική Χρηματοοικονομική και Ανάλυση Κινδύνου

  • Επενδυτική και Εκτιμητική Ακινήτων

 

Η προθεσμία υποβολής αιτήσεων λήγει 30/06/2021.

 

Η υποβολή της αίτησης και των απαραίτητων δικαιολογητικών γίνεται ηλεκτρονικά μέσω της ιστοσελίδας του Προγράμματος www.qi-uoa.gr

Η αξιολόγηση των υποψηφίων και η προσφορά θέσεων στο Πρόγραμμα γίνεται σταδιακά καθ’ όλη τη διάρκεια υποβολής αιτήσεων και με σειρά προτεραιότητας. Η εξέταση υποψηφιότητας δεν δημιουργεί οποιαδήποτε αξίωση για αποδοχή αυτής.

Δείτε την αναλυτική προκήρυξη εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με τη Γραμματεία του Προγράμματος τηλεφωνικά (τηλ. 210.368.9813) ή να αποστέλλουν τα ερωτήματα στην ηλεκτρονική διεύθυνση αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

©2023 MSc in Quantitative Investing