Ημέρες Καριέρας 2023

Σας ενημερώνουμε ότι το Γραφείο Διασύνδεσης του Εθνικού & Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών στο πλαίσιο των ενεργειών και δράσεων για τη διασύνδεση φοιτητών και αποφοίτων του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών με την αγορά εργασίας διοργανώνει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τις  «Ημέρες Καριέρας 2023» το τριήμερο 03 έως 05 Μαΐου 2023.

Οι συμμετέχοντες φοιτητές και απόφοιτοι μέσω των εκδηλώσεων και δράσεων των Ημερών Καριέρας θα έχουν την ευκαιρία να:

  • Έρθουν σε επαφή με σημαντικές επιχειρήσεις και οργανισμούς οι οποίες προσφέρουν ευκαιρίες απασχόλησης.
  • Προωθήσουν το βιογραφικό τους σημείωμα στην αντίστοιχη επιχείρηση ή οργανισμό που τους ενδιαφέρει και ταιριάζει με το προφίλ τους.
  • Επισκεφθούν διαδικτυακά τα ηλεκτρονικά περίπτερα των εταιρειών και να κλείσουν τη συνέντευξη εργασίας που επιθυμούν.
  • Πληροφορηθούν για τις εξελίξεις στην αγορά εργασίας και τις προοπτικές που ανοίγονται για αυτούς παρακολουθώντας  ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις εταιριών  και workshops.
  • Ενημερωθούν για τις χωρίς κόστος υπηρεσίες συμβουλευτικής επαγγελματικού προσανατολισμού και σταδιοδρομίας του Γραφείου Διασύνδεσης ΕΚΠΑ.

Η φετινή εκδήλωση θα έχει υβριδική μορφή, περιλαμβάνοντας τόσο διαδικτυακές δράσεις με την χρήση και αξιοποίηση εξειδικευμένης πλατφόρμας όσο και δια ζώσης εκδηλώσεις, οι οποίες θα λαμβάνουν χώρα στο Κεντρικό Κτήριο του Πανεπιστημίου μας (Πανεπιστημίου 30, Κτήριο Προπυλαίων, Αμφιθέατρο Αργυριάδη).

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των εκδηλώσεων «Ημέρες Καριέρας ΕΚΠΑ 2023»

Για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής,  σας προτρέπουμε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα του Γραφείου Διασύνδεσης στο https://career.uoa.gr/imeres-karieras-2023/

©2024 MSc in Quantitative Investing