• Αρχική
  • Τo Πρόγραμμα
  • Ανακοινώσεις
  • Παράταση υποβολής αιτήσεων για την ειδίκευση “Επενδυτική και Εκτιμητική Ακινήτων”

Παρουσίαση του ΣΕΣΜΑ και των Εταιρειών μελών του

Το ΠΜΣ μας «Ποσοτική Επενδυτική» φιλοξένησε χθες 17 Ιανουαρίου 2023, τον κ. Γιώργο Ραουνά, Πρόεδρο του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος - ΣΕΣΜΑ και Γενικό Διευθυντή, Επικεφαλής Δημοσίου Τομέα KPMG στην Ελλάδα.

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης, οι φοιτητές είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν από τον κ. Ραουνά για το Συμβουλευτικό Κλάδο και πως αυτός αποτελεί σημαντικό τομέα εξωστρέφειας της Ελληνικής Οικονομίας με υπηρεσίες εξειδικευμένης γνώσης.

Ο κος Ραουνάς παρουσίασε τις εταιρείες - μέλη του ΣΕΣΜΑ κάθε μεγέθους και ειδίκευσης, τις εξειδικευμένες Συμβουλευτικές Υπηρεσίες που παρέχουν οι Εταιρείες που δραστηριοποιούνται στο Συμβουλευτικό Κλάδο, τα χαρακτηριστικά και τον τρόπο λειτουργίας ενός Συμβούλου Επιχειρήσεων, την αγορά και τη διάρθρωση του Κλάδου στην Ελληνική αγορά, προσφέροντας στους φοιτητές όλη την απαραίτητη πληροφόρηση, δίνοντάς τους επιπλέον το ερέθισμα και την επαγγελματική προοπτική να απασχοληθούν σε Εταιρείες Συμβουλευτικών Υπηρεσιών.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε σε ένα χαλαρό κλίμα συνοδεία φαγητού και ποτού, με συζητήσεις μεταξύ των φοιτητών και του κ. Ραουνά.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. Ραουνά που αποδέχτηκε την πρόσκλησή μας και μοιράστηκε τις γνώσεις και την εμπειρία του μαζί μας.

SESMA 1
SESMA 2
SESMA 3
SESMA 4
SESMA 5
SESMA 6

 
©2024 MSc in Quantitative Investing