Προκήρυξη Ακαδημαϊκού Έτους 2019-2020 – Έναρξη Υποβολής Αιτήσεων

Το Τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ), ανακοινώνει ότι στις 15 Απριλίου 2019 αρχίζει η περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισαγωγή στο Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών «Μαθηματική Χρηματοοικονομική και Ανάλυση Κινδύνου -MSc in Mathematical Finance and Risk Analysis».

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά σε ηλεκτρονική μορφή (αρχεία word ή pdf) στη διεύθυνση ηλεκτρονικής αλληλογραφίας Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. έως τη Δευτέρα, 1 Ιουλίου 2019. Οι ολοκληρωμένες υποψηφιότητες εντάσσονται σε διαδικασία προεπιλογής πριν την ημερομηνία λήξης των αιτήσεων.

Για περισσότερες πληροφορίες, παρακαλούμε

  • δείτε την προκήρυξη και το έντυπο υποβολής υποψηφιότητας
  • επικοινωνήστε στο e-mail του ΠΜΣ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. και στο τηλέφωνο 210 368 9813.

Έναρξη μαθημάτων: Οκτώβριος 2019

 

©2024 MSc in Quantitative Investing